In 6 maanden leer je alles over hoe jij van je merk een beleving maakt.

 

♦ je website blijft bovenaan je to-do lijst staan en komt maar niet af.

♦ je hebt geen idee waar je moet beginnen.

♦ je bent uren bezig met het maken van visuals en dan nog ben je niet tevreden.

♦ je doet maar wat en hoopt dat je klanten het leuk vinden

♦ je vind te veel verschillende dingen mooi, maar kan niet zo goed een keuze maken wat nu echt het beste bij jou past.

 

Als je precies weet wie je echt bent en je daardoor jezelf op je eigen unieke manier presenteert dan kunnen klanten niet meer om je heen en zeggen ze JA tegen alles wat je maakt.

Stel je eens voor dat je…

 het nieuwe jaar in gaat met een nieuwe frisse look,

die de klanten aantrekt waar jij mee wilt werken.

 

  met plezier je eigen visuele content creëert in minder tijd.

 

opvalt tussen alle anderen en de juiste klanten aanspreekt.

 

 jezelf vol zelfvertrouwen laat zien en precies weet wat je wel en niet laat zien.

 

♦ jezelf onderscheidt van je concurrenten en

je niet meer druk maakt over wat zijn doen.

Daarom heb ik deze training ontwikkeld.

 

Om jouw te helpen met het creeeren van een unieke brand

en jezelf zichtbaar te maken voor je klanten.

 

We gaan samen opzoek naar je superkracht, hetgeen wat jou jouw maakt. We kijken naar je klant, hoe wil jij gezien worden en hoe ziet je klant jou. Je leert hoe je eigen marketing materiaal maakt en ik laat je zien hoe ik mijn website heb gebouwd. En nog veel meer.

Wat krijg je als member?

6 maanden hulp en support. Elk maand duiken we de diepte in met een element van the beYOU brand circle. Je leert van hoe je eigen brand ontwikkeld tot hoe je zichtbaar maakt op Instagram – en alles er tussen. Als beYOU member krijg je antwoord op al je vragen, duidelijke instructies en stap voor stap uitgelegd hoe jij je op je eigen manier succesvol zichtbaar maakt.

Instructie video's

Elk element bestaat uit meerdere video’s die laten precies zien hoe je stap voor stap het element in je brand kan ontwikkelen.

w

10 live Q&A's

       Waar je al je vragen kan stellen en waar er aanvullende informatie gegeven kan worden.

Een besloten Facebook groep

Waarin we 6 maanden lang elkaars steun en toeverlaat zijn.

Elke week nieuwe content

Om je te inspireren, on-track te houden en je up-to-date te houden.

Toegang tot alle content

Alle video’s en werkboeken die al gecreeerd zijn en gemaakt gaan worden.

i

Inspiratie werkboeken

Om een leuke manier met leren bezig te zijn en de content te kunnen implenteren.

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, orthopedagoog en schrijver. Ik help moeders en kinderen bij het ontrafelen van wat echt belangrijk is. Vanuit verbinding, lievelingsgevoelens, empathie en compassie. 

De training – The brand experience – heeft enorm veel waarde en inspiratie gebracht in mijn werk. De inzet van metaforische beelden en kwaliteiten van vrouwen heeft Wendy sterk neergezet. In de mentorsessies mag je al je vragen stellen en helpt Wendy je richting te geven in wat helpt voor jou en vooral je klanten. Wendy is een zeer invoelende en warme vrouw. Deze training wil ik aan alle ondernemende vrouwen aanraden die op zoek zijn naar hoe zij het verhaal en visuele beeld kunnen zijn van hun bedrijf. 

Marianne Oude Nijhuis

Orthopedagoog en schrijver

De 5 elementen zijn de sleutels naar jouw eigen unieke brand experience

Het programma bestaat uit 5 elementen. The brand experience helpt jouw een uniek brand neer te zetten die naadloos aansluit bij wie je bent en wat je doet. Elke maand focus je om sterker te worden in een van de aspecten van de 5 elementen. Zodat je na 6 maanden een toolbox vol ingrediënten hebt verzameld en je met gemak en vol zelfvertrouwen jezelf zichtbaar kan maken op je eigen unieke manier.

The beYOU brand circle

YOUr identity

Jij bent de ster van je eigen bedrijf.

Wat is je superkracht? En hoe laat je dat zien aan je klanten? In deze module leer je hoe jezelf meer zichtbaarder maakt door meer over jezelf te leren. We gaan aan de slag met de godinnen profielen en hoe jij die kan gebruiken om meer inzicht in jezelf te krijgen.

YOUr client

Wie is je klant?

Wat gaat er in haar om. In deze module gaan we op onderzoek naar haar drijfveren en gaan die visueel maken, zodat je merk haar aan spreekt.

Image

Hoe ziet je klant jou?

En hoe kan je haar aantrekken met je brand. Je gaat met anderen ogen naar jezelf en je brand kijken en je leert zien hoe je klant naar jou en je bedrijf kijkt.

Presence

Hoe ziet je klant jou en hoe kan je haar aantrekken met je brand. Welk gevoel wil jij je klant meegeven als zij in contact komen met je bedrijf.

l

Style

Hoe breng je alles bij elkaar. We kijken naar kleuren, elementen en style die jou precies reflecteren en je klant aanspreken.

Ik als personal branding coach en mentor voor ondernemers die echt vanuit hun hart willen werken. Ik wil alleen nog maar met Wendy werken, omdat zij mensen echt vast legt zoals ze in levende lijfe ook zijn. Niet alleen mijn eigen foto’s, maar ook de foto’s die zij van mijn klanten maakt. Ik zie gewoon dat ze zichzelf zijn.

Ze heeft mij geholpen met mijn brand image te creeren, het is helemaal mij. Ik heb helemaal geen logo meer nodig mijn foto doet alle branding voor mij.

Marloes Halmans

Ondernemers coach

Hallo, ik ben Wendy. Als ik één ding vaak hoor van mijn klanten, dat is het hoe lastig en eng ze het vinden om zichzelf zichtbaar te maken.

Ik geloof dat we allemaal uniek zijn en door die uniekheid te omarmen je onderscheidt van alle concurrenten. Klanten willen voornamelijk zaken doen met je om wie je bent.

De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan een methode – The beYOU brand circle-  om mijn klanten te kunnen helpen met het visueel maken van hun merk. Deze methode wil ik ook graag met jou delen.

Ik hoop je met deze training te inspireren om jezelf zichtbaar te maken en dat op je eigen unieke manier te gaan doen. Dat je weer met plezier aan je visuele content kan werken en gaat zien hoe waardevol het is om meer van jezelf te laten zien.

Presenteer jezelf vol zelfvertrouwen en connect met je klanten.

Zo dat je zichtbaar bent voor de mensen die je nodig hebben en je moeiteloos nieuwe klanten mag verwelkomen.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JEZELF TE LATEN ZIEN?

Je kan je inschrijven tot 27 oktober.

Schrijf je nu in!

Alleen de godinnen
147,-/ex BTW
 • 2 maanden hulp&support in een besloten Facebookgroep
 • Levenslange toegang tot de online content
 • 4 online Q&A sessies

Schrijf je nu in!

Training & Fotoshoot
497,-/ex btw
 • Fotoshoot in de studio
 • Toegang tot de online leeromgeving

 • 6 maanden support & feedback in de besloten Facebook groep

 • 10 online Q&A groepsessies

Training in combinatie met een fotoshoot.

Een unieke kans om dit jaar nog door mij gefotografeerd te worden, deze training te volgen, het nieuwe jaar met een frisse look te beginnen en met mij mee op avontuur te mogen!

 

Ik heb namelijk in de maand November nog 10 plekken vrij voor een fotosessie in de studio. Waarin we mooie, authentieke portetten van je maken die naadloos aansluiten bij wie je écht bent en wat jij aan de wereld wilt gaan laten zien. We gaan samen opzoek naar wat dat precies is en hoe dat er uitziet en leggen dit in exclusieve shoot vast.

Wat krijg je?

 • Toegang tot de online training
 • Een fotoshoot  in de studio in Utrecht
 • Een brainstorm sessie
 • 6 maanden hulp&support in de besloten Facebookgroep
 • 10 live Q&A’s
 • en nog zoveel meer …

Count me in!

De prijs voor de online training & een fotoshoot is

€ 497,-

ex btw

besparing van  €200,-

Count me in!

Je kan ook in 2 termijnen van

€ 250,-

ex btw betalen.

besparing van  €200,-

Aan de hand van 5 heldere stappen en de godinnen profielen heb ik door de training van Wendy ontdekt welke visuals bij mij passen. Welke kleuren, plaatjes, symbolen, lettertypes en stijlen. Mijn unieke zelf als persoon en als business coach kan ik door het programma van Wendy nu krachtig visueel laten zien. Daarna heb ik de fotoshoot door Wendy laten doen. Dat vond ik superspannend. Maar ik wist door het programma van Wendy precies wat ik wilde uitstralen, welke kleur kleding ik aan wilde en met welke items ik op de foto wilde. De foto’s zijn in 1 woord geweldig. Alle visuals die bij mij passen en de foto’s heb ik uiteraard ook gebruikt voor mijn website. Die straalt nu ook krachtig MIJ uit. Echt een aanrader!!!

Eugenie Boon

Business coach

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES …

ALS EXTRA BONUS  T.W.V. 1256,- ONTVANG JE OOK TOEGANG TOT:

 

♥ De godinnen archetypen t.w.v 147,-

Laten we eerlijk zijn: het betalen van een fotograaf om al je afbeeldingen te maken gaat freaking veel kosten + het vinden van de perfecte stock fotografie

♥ FOTOGRAFIE 101 t.w.v 197,-

Laten we eerlijk zijn: het betalen van een fotograaf om al je afbeeldingen te maken gaat freaking veel kosten + het vinden van de perfecte stock fotografie voor elke gelegenheid is hoogstens onwaarschijnlijk. Daarom krijg je toegang tot de fundamentele fotografie cursus om je eigen fotografie vaardigheden te verbeteren.

♥ INSTAGRAM-IT t.w.v 197,-

Tips & tricks voor Instagram. Ik laat je zien hoe je een Instagram account aanmaakt, hoe je foto’s op Instagram plaats, hoe je meer volgers krijgt en everthing else you need to know.

♥ DIVI 101  t.w.v 197,-

Tips & tricks voor divi en de laatste download van DIVI. Ik laat je stap voor stap zien hoe DIVI werkt en hoe jezelf je eigen website bouwt met wordpress.

TEMPLATES VOOR JE WEBSITE t.w.v 97,-

Een website bouwen sucks, right? Daarom heb ik templates voor je gemaakt om de pijn wat te verzachten. Je website is namelijk heel belangrijk voor je visuele identiteit, het is je online visitekaartje. De templates gaan je helpen we om eindelijk die website online te krijgen. Ik heb korte how-to video’s voor je gemaakt, zodat je in no-time snapt wat je moet doen.

 

 

MAAR ER KOMT NOG MEER …

TRUST ME YOU WILL LOVE THEM ALL!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JEZELF TE LATEN ZIEN?

Je kan je inschrijven tot 27 oktober.

Schrijf je nu in!

Ik betaal in 6 termijnen
77,-/ex btw
 • Toegang tot de online leeromgeving

 • 6 maanden support & feedback in de besloten Facebook groep

 •  10 online Q&A groepsessies

Je krijgt ook een uniek

kijkje achter de schermen

Naast alle geweldige content krijg je ook een uniek kijkje achter de schermen. Ik laat je zien hoe ik ;

 • mijn bedrijf onder mijn arm mee neem de wereld rond.
 • mijn foto’s maak en bewerk.
 • mijn video’s voorbereid, film en edit.
 • mijn visuals maak.
 • mijn website en salespages creeer.
 • mijn social media content in plan.

En nog veel meer. Mijn missie is om jou te inspireren en te laten zien dat jij het roer in handen heb.

Ik kan de training – The brand experience – bij Wendy van harte aanbevelen. Wendy is een kei in het visueel zichtbaar maken van je eigen merk. Ze maakt gebruik van een 5 stappenplan, een Godinnentest, een fotografie cursus en een Instagram cursus. Super leuk en nuttig! Mij heeft het opgeleverd dat ik beter weet wie ik ben, wat ik wil uitstralen, wat mijn boodschap is en op welke doelgroep ik me wil richten. Naast het super leuke programma, heb ik erg genoten van Wendy zelf. Ze is heerlijk enthousiast, helemaal zichzelf en ook nog eens goed in wat ze doet. Een echte aanrader dus!

Sascha Fokker

Loopbaan- en Lifecoach

Wat gebeurt er na dat je de training hebt aangeschaft?

Stap 1:

Zodra je betaald hebt via de shop, ontvang je binnen enkele minuten een email met daarin een link naar de online leeromgeving.

Stap 2:

Via de link in de email kan je een persoonlijk account aanmaken en krijg je direct toegang tot alle BONUS materiaal.

Stap 3:

Op maandag 6 november komt de eerste module vrij en kan je aan de slag met de training.

Heb je een vraag? Stuur dan een email naar hello@wendyvanhardeveld.com

Voorwaarden en disclaimer:

Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Deze training is een product van beYOUtiful Photography. Met de grootste zorg en toewijding heb ik deze training vormgegeven met als doel dat je jezelf met meer zelfvertrouwen en focus zichtbaar kunt maken. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat beYOUtiful Photography, of Wendy van Hardeveld geen garantie geven over groei van jouw bedrijf of het behalen van financiële resultaten als gevolg van je deelname aan de training. Ook ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je aanwezig kunt zijn op de contactmomenten in de training en de bijeenkomsten.

Pin It on Pinterest