Zoals je waarschijnlijk al gehoord heb, ga ik volgend jaar een jaar de wereld rond. Elke maand een andere stad, samen met 50-80 wild vreemden op avontuur.

Ik ga met een organisatie, Remote year, op reis. Zij zorgen ervoor dat ik elke maand een eigen slaapkamer heb, dat kan zijn in een gedeeld appartement of een eigen studio. Een werkplek van waaruit ik kan werken ( voor werk en klanten moet ik zelf zorgen). En zij verzorgen in elke stad een lokaal team die allemaal leuke, unieke uitjes voor ons organiseren.

Zo ziet de route er het aankomende jaar uit …

Jan : Argentinië | Buenos Aires

Feb : Argentinië | Cordoba

Mrt : Peru | Lima

Apr : Medellin | Colombia

Mei :Bogotá | Colombia

Jun : Mexico | Mexico city

Jul : Portugal | Lisabon

Aug : Praag | Tsjechië

Sep : Servië | Belgrado

Okt : Kroatië | Split

Nov : Marokko | Marrakech

Dec : Afrika | Kaapstad

Al mijn avonturen en belevenissen ga ik met je op de website en op Instagram met je delen! Ik zou het super leuk vinden als je me gaat volgen.

 

Ik vertek over ...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Comments

comments

Pin It on Pinterest