Vorige week hadden we het over zichtbaar zijn. En hoe scary it is! Vandaag wil ik graag 5 tips met je delen om meer van jezelf te laten zien.

Hoe comfortabel het ook is om achter je computer te verschuilen. Het is zo belangrijk om jezelf te laten zien! Jij bent het gezicht van je bedrijf en de reden waarom klanten zaken met je willen doen. Stap vandaag nog in de spotlight en laat jezelf zien!

Dit zijn mijn 5 tips voor meer zichtbaarheid:

TIP 1| Laat professionele foto’s van jezelf maken.

Foto’s waar je trots op bent en die de echte jij laten zien. Het hoeft niet meteen een hele fotoreeks te zijn als je budget daar nog niet toereikend voor is. Investeer in een paar goede headshots, zodat je jezelf kan laten zien en die connectie met je klanten kan maken.

TIP 2 | Laat zien waar je mee bezig bent.

Maak een foto van je werkplek of de producten waar je mee bezig bent. Laat zien wat je aan het doen bent en vertel er iets over. Mensen houden ervan om een kijkje in de keuken te krijgen en het is een gemakkelijke manier om een connectie met je klanten te maken.

TIP 3 | Laat los wat anderen mensen er misschien van vinden.

Vaak maken we dingen groter in ons hoofd dan het daadwerkelijk is. Blijf positief en geloof in de goedheid van anderen. Jouw klanten zitten er op te wachten dat je jouw kennis met ze deelt. ECHT!

TIP 4 | Laat zien wat relevant is voor je klant en je brand.

Een van de dingen die mij vaak gevraagd wordt is, “maar wat laat ik dan zien”.
​Mijn antwoord daarop is kies voor wat er relevant is voor je klant en je brand. Bijv: je bent voedingscoach dan is het relevant om je avondeten te laten zien, maar minder relevant als je bijv. businesscoach bent. Laat dingen zien die van toegevoegde waarde zijn en die aansluiten bij je brand gevoel.

TIP 5 | Laat jezelf zien op video. Doe een FB-live!

I know, scary as hell! Maar geloof me zodra je het een keer gedaan hebt, wil je niet anders meer. Het is een hele nonchalente manier van video maken. Kijkers vinden het heerlijk om te zien dat niet alles perfect is en jij kan gewoon recht vanuit je hart spreekt over dingen waar je gepasssioneerd over bent.

Ik hoop dat je met deze tips vanachter je computer vandaan komt en meer van jezelf gaat laten zien. Geloof me je klanten zitten er echt op te wachten om meer van jouw te zien. Ik wil je ook graag uitnodigen voor mijn besloten Facebook groep Laat jezelf zien! Ik wil graag een communitie creeeren van vrouwelijke ondernemers die zichzelf meer willen gaan laten zien en in de groep hun vragen en ervaringen met elkaar willen delen. Ik zelf zal er regelmatig online zijn met een FB-live om je vragen te beantwoorden en om tips&tricks met je te delen. Ik hoop je daar snel te mogen ontmoeten!

Wil je lid worden van de besloten facebook groep, klik dan hier.​​

Fijne dag!

 

Comments

comments

Pin It on Pinterest